تعمیر هود آشپزخانه و هواکش خانگی
هودت ضعیف شده مثل این که
ما در این جا به شما کمک میکنیم خود هود آشپزخانه خود را درمنزل تعمیر کنید
هود آشپزخانه یا هواکش وسیله ای است که دوده و رطوبت و بوی غذا را به داخل خودش میکشد وهوای آشپزخانه را مطلوب تر میکند و تمیز کردن فیلتر های هود جز مهم ترین کار است که میتواند کار این وسیله را بهبود بخشد و عمل کرد بهتری برای فرد داشته باشد. در این مقاله روش های تعمیر هود آشپزخانه و دلایل خرابی آن را برای شما شرح دادیم.
تعمیر هود آشپزخانه کار سختی نیست
تعمیر هود آشپزخانه برای افراد داخل منزل کار سختی نیست و اگر مقداری دست به آچار باشید میتوانید آن را تعمیر کنید ولی بعضی از قسمت هایی هم که دارد برای تعمیر نیاز به تکنسین های حرفه ای دارند. در برابر مواجه شدن با این مشکلات با آن ها تماس بگیرید و با توجه به برند هود خود به همراه گاراتی با آنها تماس بگیرید.
مشکلاتی که در هود آشپزخانه امکان دارد با آن موجه شوید
اولین مشکل این است که امکان دارد هود کار نکند و روشن نشود زمانی که با این مشکل روبرو میشوید دلایلی زیادی وجود دارد که منجر به این مشکل میشود. مانند این که مدار دستگاه قطع باشد یا جدا شده باشد که باید آن را وصل کنیم همچنین امکان دارد قطعه ای سوخته باشد که باید این قطعه را عوض کنیم یا این که فیوز دستگاه میسوزد که باید فیوز هم آمپر با دستگاه را تهیه شود و آنرا با فیوز سوخته تعویض گردد.
قطعی سیم هود آشپزخانه
بعضی از مواقع حرارت زیاد در آشپزخانه پس از گذشت زمان موجب این میشود که سیم های هود آب شود. در این صورت که سیم جدا یا آب یا شل میشود هود روشن نمی شود و باید به بدنه یا محل هایی که از آن جا سیم عبور کرد نگاه کنیم اگر آثار سوختگی بر روی آن بود آن را رفع کنیم و باید دقت کنیم به قسمت خاموش و روشن برد دستگاه وصل می شود یا خیر. در آخر هم باید نتیجه وصل کردن خود را باید با اهم متر چک کنیم و باید عدد صفر را نشان دهد در غیر این صورت سویچ یا کلید روشن یا خاموش مشکل پیدا می کند.
مکش هود کم شده چه کنم
چندین دلیل وجود دارد که هود با این مشکل مواجه میشود یکی از این دلیل ها این است که پروانه ها هرز و بیخود میچرخد و باید این مشکل را رفع کنیم مشکل دیگر این است که مسیر خروج هوا مسدود شده باشد باید مسیر خروج را چک کنیم برای رفع ای ایراد دلیل دیگر میتواند کثیف بودن فیلتر ها است که آن ها به راحتی جدا میشود و میتوانیم آن را با آب داغ و با فشار تمیز کنیم و دلیل آخر این میتواند باشد که موتور هود ضعیف شده باشد و باید برای تعمیر آن به افراد متخصص تماس بگیرید.
هود روشن است ولی صدای زیادی می دهد
در این صورت میتوان گفت سه احتمال وجود دارد احتمال اول ممکن است که پروانه های هود به بدنه یا دیواره هود گیر کند به اصطلاح ساییدگی ایجاد کند و صدا نا خوشایندی ایجاد کند احتمال دوم این است که بوش های دستگاه خراب باشد و جیر جیر کند احتمال سوم این است که شفت های موتور به علت کار زیاد دچار فرسایش شود و خوب کار نکند در این صورت شما باید با نماییندگی و تعمییر کار مجرب تماس حاصل نمایید.
اجزای تشکیل دهنده هود و تعمیر هود آشپزخانه
1-فیلتر های داخلی هود :
فیلترهای داخل دستگاه که هوای گرم و بوی مواد غذایی را از خود رد میکنند و هوایی مطلوب به ما ارائه میدهند. اگر این قطعه خراب شود اولین قسمتی که در راه ورودی قرار دارد میباشد و به راحتی میتوانید آن را تعمیر یا تعویض کنید.
2-لامپ های هود :
به صورت هالوژنی میباشد و در بالای دستگاه نصب میشود که در صورت خرابی ویا چشمک زدن به راحتی میتوانید آن را تعویض نمایید.
3- فن مکنده هود :
اگر هود بد کار کند یا این که مکش خوبی نداشته باشد میتوان گفت مشکل از فن ها یا گشتاور های داخلی میباشد که باید توسط افراد مجرب تعمیر یا تعویض گردد.
4-موتور گشتاوری هود :
قدرت چرخش فن ها برای تعویض هوا محیط از موتور گشتاور استفاده میکنیم در صورت خرابی باید با تعمیر کار تماس بگیرید چون کار حرفه ای است.
5- صفحه برد الکترونیکی هود :
تمامی دستوراتی که توسط فرد انجام میشود از طریق برد الکترونیکی به دستگاه انتقال پیدا میکند و باید در تنظیمش دقت کنید زیرا که جزو قسمت های مهم دستگاه میباشد و تعمیر این قسمت کاری کاملا تخصصی میباشد.
6- قاب یا لایه رویی هود :
روکش رویی هو میباشد که بیس یا شکا کار میباشد که اگر برایش مشکلی مانند خراشیدگی یا شکستگی پیش بیاید میتوانید آن را تعویض کنید.
7-سنسور های هود (حرارتی – بو – گاز و….) :
این سنسور ها بعد از فیلتر ها قرار دارد و در بعضی از هود ها قرار دارد که به صورت خود کار هود را روشن میکند با تشخیص حرارت زیاد یا بو یا گاز زیاد. تعویض این قطعه باید توسط متخصص انجام شود.
8- خرطومی یا لوله برای مکش دود به بیرون :
معمولا در اطراف شیشه این لوله را مشاهده میکنید و باید همیشه سالم باشد چون تصویه کامل به این قسمت ربط دارد و در صورت خرابی تعویض آن کار سختی نیست ولی نصب لوله آن باید با دقت باشد
9-کلید تنظیم کننده دور موتور هود:
معمولا باید روی صفحه اصلی باشد که خراب شدنش به این شکل است که چشمک میزند و یا خاموش میشود. برای تعمیر این قسمت هم باید با افراد مجرب تماس حاصل نمایید.
نکاتی برای درست استفاده کردن از هود در منزل
1.دز زمان هایی که اجاق گازتون روشن هست هود را روشن کنید که دمای آن محیط تنظیم شود و به هود اسیب نزند.
2.پس از نصب هود شیشه ای بعد از درست کردن غذا یک ساعت بعد از تبخ غذا به تمییز کردن هود اقدام نمایید.
3.جهت نمیز کردن هود های استیل از مواد شوینده مخصوص استیل استفاده کنید.
4.شستشویی فیلتر های دستگاه را به موقع انجام دهید تا مکش دستگاه خوب باشد.
5.هود هایی که بدنه آن از جنس هود های اکسید نشده میباشد باید برای تمیز کردنش از موم عسل استفاده نمایید.
6.هنگامی که پره های فن شما کثیف شود و چربی بگیرد از مواد شوینده استفاده کنید تا عمر هود بالا برود.
7.هنگام تمیز کردن هود باید هود خاموش باشد.
در این مقاله درباره تعمیر هود آشپزخانه صحبت کردیم. در صورت بروز مشکل هود آشپزخانه حتما اقدام به تعمیر آن کنید و از تشدید مشکلات جلوگیری کنید. اگر هود آشپزخانه شما کارکرد مطلوب و صحیحی نداشت سریعاً از طریق راه های ارتباطی موجود در سایت با پشتیبانان فناوران سرویس در میان بگذارید. سپس بعد از مشاوره منتظر باشید تا فناوران سرویس در اولین فرصت یکی از تعمیرکاران مجرب و متخصص برند هود آشپزخانه شما را به محل اعزام کند و ایراد هود آشپزخانه شمارا رفع کند.